Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemeen

Balance in Health geeft geen medische behandelingen. Bij medische klachten dient u met uw behandeld arts of specialist te overleggen voordat u een behandeling ondergaat. Balance in Health kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële en/of immateriële schade als gevolg van de behandelingen.

 

Intake en je gezondheid:

Voor aanvang van uw eerste behandeling stelt de coach/masseur u een aantal vragen om inzicht te krijgen in uw medische en leef/eet gewoontes.. Bij twijfel over de behandeling van een bestaande aandoening heeft de coach masseur het recht om de behandeling te staken en u door te verwijzen naar een arts.

Wanneer uw arts er in toestemt kunt u natuurlijk alsnog een vervolgafspraak maken. Bent u al onder behandeling van een arts, therapeut, specialist o dan kunt u van te voren met deze arts overleggen of een massage/sessie geen problemen kan veroorzaken die uw behandeling kan verstoren. U waarschuwt de masseur coach onmiddellijk als u welbevinden op enige wijze wordt aangetast. Eventueel gebruik van medicijnen, behandeling van een arts therapeut of specialist dient u voor aanvang van massage aan de masseur mede te delen. In een aantal gevallen is een aanpassing van de massage namelijk noodzakelijk.

 

Contra indicaties Contra indicaties zijn redenen waarom iemand niet (absolute) of gedeeltelijk (relatieve) niet gemasseerd mag worden tenzij er toestemming is van de behandelende arts en/of specialist. Raadpleeg bij twijfel altijd je arts of specialist.

Absolute contra indicaties, dus wanneer je niet gemasseerd mag worden: koorts, griep, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidziekten, infectieziekten, ernstige vaat ziekten, psoriasis, trombose, gebruik van antidepressiva, antibiotica, ontstekingsremmers, extreme vermoeidheid en uitputting en zwangerschap in  de eerste drie maanden. . Relatieve contra indicaties: open wonden, zwangerschap (afhankelijk van verloop zwangerschap. Bij problemen overleggen we van te voren). Ontstekingen, kanker , traumatische aandoeningen en spataderen,. Massage is bij gebruik van alcohol drugs uitgesloten.

 

Privacy:

In verband met de veiligheid van de masseur/coach, worden je gegevens doorgegeven aan Balance in Health. Al je persoonlijke en medische gegevens worden niet aan derden verstrekt. Je ontvangt automatisch onze nieuwsbrief. Hier kun je jezelf uiteraard ook weer voor afmelden.

 

Aansprakelijkheid:

De masseur en / coach is ten allen tijde niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen en / of letsel van de massage die gegeven wordt en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging van persoonlijke bezittingen.

Annulering:

Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd  of verzet worden tot 24 uur voor de afspraak. Bij het niet of te laat annuleren van een afspraak wordt de totale kosten voor de gemaakte afspraak alsnog in rekening gebracht.

Masseuse / coach heeft het recht klanten te weigeren.

 

Verantwoordelijkheden klant:

U bent verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. uw  gezondheid.

Hygiëne en ethiek staat bij Balance in Health hoog in het vaandel. De masseuse / coach verwacht van hun klanten dat ze daar eveneens zorg voor dragen.

Om optimaal te kunnen genieten van de massage is het prettig om je mobiele telefoon uit te schakelen of op stil te zetten.

Betaling:

Betaling van de behandeling dient contant of per overschrijving gedaan te worden direct na de behandeling.

 

Voor alle duidelijkheid:

De masseuse en coach van Balance in Health verrichten absoluut geen erotische handelingen. Als u de masseur/ coach seksueel benadert, zal zij de massage stoppen, je verzoeken van de tafel/mat te gaan en zal vertrekken. Je zal de massage moeten afrekenen. Tevens zal er aangifte bij de politie worden gedaan.